Contact Informatie

Eek en Dekkers
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
Nederland

t: 040 2051100
e: info@eekendekkers.com

KvK nummer: 82750246
Algemene voorwaarden

Eek en Dekkers is in 2015 opgericht door ontwerper Piet Hein Eek en architect Iggie Dekkers. Wij zijn gespecialiseerd in herbestemmings- en renovatie opgaves waarbij de eindgebruiker centraal staat. Onze passie ligt bij het creëren van heldere gebouwen die een pragmatisch en natuurlijk gevoel oproepen bij mensen.

In de afgelopen 8 jaar hebben we mening gebouw herbestemd en aan een aantal grote gebiedstransformaties mogen bijdragen. Van rijksmonument, tot slooppand, wij gaan er graag mee aan de slag om te kijken wat er mogelijk is met de bestaande situatie.

Wij geloven sterk in betrokkenheid en transparantie gedurende het gehele bouwproces. Vanaf het allereerste initiatief tot de uiteindelijke oplevering staan onze opdrachtgevers centraal. We vinden het essentieel om hun wensen en behoeften volledig te begrijpen, zodat we samen kunnen werken aan het verwezenlijken van hun dromen. Met onze creativiteit en expertise gaan we aan de slag met niet-allerdaagse opdrachten, waarbij we zorgvuldig rekening houden met de context, functionaliteit en esthetiek van de opgave. We streven we naar duurzame oplossingen die niet alleen de omgeving respecteren, maar ook een positieve impact hebben op de levens van de mensen die onze gebouwen bewonen en gebruiken.

« Terug naar info ED
Laden...
Terug naar boven